top of page

Project

Omdat ons honden heel hoge leeftijden bereiken, en we maar een bepaald aantal honden kunnen houden en verzorgen, zijn we regelmatig op zoek na een goede thuis voor honden, die met pensioen gaan ofwel niet geschikt zijn om ermee te fokken.

Deze honden zijn gratis voor adoptie, we vragen enkel een bijdrage voor de dierenarts voor de sterilisatie kosten .

Ons honden zijn lief en goed opgevoed, toch zijn er soms voorwaarden, in welke omgeving ze terecht mogen komen. De minimum leeftijd voor personen, die een hond van ons willen adopteren , is 25 jaar , en ervaring met honden is belangrijk, fokker of mensen , die eens een nestje doen, kunnen vanzelfsprekend geen hond van ons adopteren, als ook mensen, die al een hele roedel in huis hebben. Ons voorkeur  gaat altijd na gepensioneerden, aangezien we met deze leeftijdsgroep de beste ervaringen hebben, maar ook gezinnen  en singles of koppels vanaf 25 jaar leeftijd  komen in aanmerking  voor adoptie.

We blijven wel contact houden en horen graag af en toe hoe het gaat met de hond, we hebben een hechte band met elke hond en hun welzijn blijft voor ons belangrijk.

bottom of page