top of page

Wim Verduyckt

Local Guide · 78 Rezensionen · 26 Fotos

vor 4 Monaten

Professionele fokker met een echt hart voor dieren! De pups worden in contact gebracht met gezin, kinderen, alsook basis commando's als "zit" en "kom" worden ook aangeleerd. Sociaal gemaakt door veel contact met mensen thuis & in stad op wandeling. Perfecte start om je pup te kopen! Uiteraard gezonde pups, in orde met alle papieren, vaccinatie etc. Toppers!

Übersetzung ansehen (Deutsch)

1Teilen

Antwort vom Inhaber vor 3 Monaten

Dank jij wel , we zijn bijzonders dankbaar, dat ons pups bij mensen terecht komen, die de aankoop van een hond heel serieus nemen en zich zo goed voorbereiden op de pup , zoals jij het gedaan heb. Nog veel plezier met Lola.

Ashley van Vliet

2 Rezensionen

vor 3 Monaten

Super vriendelijke mensen. Geven een hele goede uitleg over het ras en eromheen! Echt een super kennel om puppy hier te kopen!!!! Groetjes uit Gouda van Fendi 🩵

Christel Driesen

Deze mensen zijn echt betrouwbaar en weten met wat ze bezig zijn heb er zelf 2 honden van gekocht

 

Michelle Nijman

Onze Bully komt ook van deze lieve mensen

 

Veerle Iven

Ik heb hier ook 2 bullys van . Zijn heel betrouwbare mensen

 

Peggy Jacobs

Wij hebben ook 2 lieve bully’s van hen. Ik zou nergens anders meer een hond kopen. Zelfs na 3 jaar kunnen we nog bij hen terecht als we vragen hebben. Ik denk niet dat er veel kwekers zijn die zo attent zijn en liefdevol met hun honden omgaan.

Mike

American Bully met de Lionheart stamboom en een super bloedlijn! 

Deze vrolijke en energieke pup brengt zoveel vreugde in je leven. Met zijn indrukwekkende afkomst en geweldige temperament, is hij echt een koning in hart en nieren! 

Ik kan niet stoppen met glimlachen als ik hun zie spelen en ravotten. Ze zijn een ware levensgenieter en zijn positieve energie is besmettelijk! 

Laten we allemaal genieten van de kleine dingen in het leven, net zoals mijn American Bully dat doet. Laten we vrolijk zijn en elke dag omarmen met een lach op ons gezicht! 

#AmericanBully #LionheartBloedlijn #Super stamboom #VrolijkLeven #GlimlachElkeDag

bottom of page