top of page
IMG_7469.JPG
IMG_1208.jpg
18003713402387563.jpg

BELLO

Small, well-formed

LEX

Ein verschmitztes Bündel fuller Lebensfreude

SONNY

The Star of the Show

IMG_1305.jpg

Franse Bulldogs zijn heel vrolijke en sociale honden , Als ze met liefde groot gebracht zijn,  zij ze zelfbewust en nergens bang voor en spelen graag met kinderen en andere honden , maar zijn ook heel lief , aanhangelijk en rustig in huis. Franse Bulldogs zijn geschikt voor bijna iedereen : voor wie nog nooit een hond had, voor jonge starters, voor oudere mensen, voor gezinnen en voor singles.

Het zijn wel heel sociale honden , dus heel lang alleen thuis blijven is niet goed voor hun . Ze kunnen wel langer thuis blijven , als ze samen met nog een andere hond leven, En Franse Bulldogs zijn ook gemakkelijk mee te nemen en overal graag gezien. jij vind ook overal snel een oppas voor een Franse Bulldog. 

Voor klanten in ons omgeving bieden we ook uitlaatservice aan . In andere regios  vind jij zoiets ook en er zijn ook hondendagverblijven.

Als jij bij ons pup koop, zullen we jou wel een aantal vragen stellen, om te zien, dat jij er al mee bezig bent, waar de pup verblijft , als jij langere tijd niet thuis bent.

We adviseren jou ook graag in al jouw vragen over de aanschaf van een hond en over de specifieke eigenschappen van deze ras en hoe jij een Franse Bulldog blij maken kan.

De prijs voor een pup is  inclusief 21 % btw, de basistraining, de vaccinaties, microchip, registratie, 2 jaar garantie, gezondheidsverklaring , medisch onderzoek bij de dierenarts en een belgische EU paspoort.

De ouders van de pups zijn ons eigen honden en hebben open neusgaten en zijn actief en fit.

bottom of page