top of page
LIONHEART`S SKY
LIONHEART´S KING
KING

Met de American Bullies zijn we gestart als fokker en ook bekend worden . Lionheart Bullies leven overal op ons aarde van hier tot Australië. Het is een geweldig mooie ras, stoer van buiten, loyaal en dankbaar van binnen. Het zijn goede gezinshonden, als ze goed gefokt, goed opgevoed en gesocialiseerd worden. 

Door bijna 14 jaar ervaring met deze ras weten we de verschillende soorten Bullies goed te beoordelen. De meest geschikte type is volgens ons de middelgrote Standard Bully, ofwel als variatie ervan de  grote Pocket Bully en kleine XL Bully. Deze zijn  het meest evenwichtig in gezondheid en karakter . Dus "back to the roots" van de American Bully - gelukkig hebben we ons deze type altijd bewaard in ons bloedlijn.

Aangezien met de American Bully veel te veel gefokt word of moment, zullen we vanaf dit jaar enkel nog op bestelling nesten plannen. 

Dit betekent, dat we dan een nieuwe nest plannen , als er voldoende geschikte kanditaten zijn.

Jij mag ons dus graag een bericht sturen, als jij van plan bent een American Bully pup van ons te kopen nu of in de toekomst. 

We willen de keuze van de dekreuen ook graag aanpassen aan de wensen van ons klanten qua kleur en bouw. Natuurlijk kiezen we enkel gezonde en lieve American Bullies, en geen  grote XL/XXL of laag gebouwde Pocket Bullies.

bottom of page