top of page

Szolgáltatásaink

properly trained a man can be a dog´s best friend

wie wij zijn?

Wij zijn Lionheart Bloodline, waar alle Lionheart`s vandaan komen.

Wij fokken sinds 13 jaar American Bullies en sinds 7 jaar Franse Bulldogs met veel passie, kennis en liefde . In de toekomst richten we ons meer op de Franse Bulldog pups en hun training. We zijn helemaal overtuigd van deze ras, omdat ze zo vrolijk en vol liefde zijn, Franse Bulldog fokker zijn we met hart en ziel , omdat deze honden mensen zo blij kunnen maken en bijna voor iedereen geschikt zijn. 

Wij zijn al ons hele leven met honden bezig, hebben een hondenmagazine geschreven, training van honden en nu niet allleen het fokken , maar veel meer het voorbereiden van de pups op een leven als gezinslid. Hier ligt ons focus.

Lionheart`s leven in veel landen van de wereld zoals Australië, USA, Curaçao, Senegal, Marokko, Angola, Zuidafrica, Sweden, Denenmarken, Servië , Turkije, Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Poland, Italië en Zwitserland en nog andere landen . Ze doen het in elk klimaat goed en bereiken hoge leeftijden.

Lionheart`s doen het ook goed op de ABKC en EBKC  hondenshows zoals Multichampion Lionheart`s Jax, de nestbroer van ons dekreu King, de vader van alle recente pups bij ons .

Lionheart´s zijn robust, mooi en gezond met top resultaten voor HD/ED en Patella. Dit is vanzelfsprekend voor ons.

Het belangrijkste voor ons is om Bullies met een lieve rustige karakter te fokken en met een puppytrainingsprogram voor te bereiden voor een goede start bij de nieuwe eigenaren.

De pups van ons verhuizen heel zelfbewust, kennen autorijden, lopen goed aan de riem, zijn meestal snel zindelijk, kunnen basiscommandos zoals zit, af, blijf , kom en zijn met veel verschillende dieren en kinderen en ook met mensen en honden in het openbaar goed gesocialiseerd. Ze mogen mee na winkels, gaan graag bij de dierenarts na binnen en vinden elke nieuwe ervaring spannend.

Dit doen we met al ons pups, de Franse Bulldogs en de American Bullies. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

Veel plezier bij de doorzicht van ons website. 

FRANSE BULLDOG PUPS DARA´S EERSTE NEST
MICKY MOUSE , een van ons nanny honden

we zijn altijd bereikbaar voor ons klanten voor en na de verhuis van de pups , ook  jaren later houden we nog contact en geven graag advies 

bottom of page