top of page
IMG-20240211-WA0022.jpg
IMG-20240211-WA0023.jpg
IMG-20240211-WA0021.jpg

blue tan reu

3 black and tan teefjes

2 black and tan reutjes

bij ons zijn op 23 januari 8 schattige Franse Bulletjes geboren . 

Franse Bulldogs zijn heel vrolijke en sociale honden , Als ze met liefde groot gebracht zijn,  zij ze zelfbewust en nergens bang voor en spelen graag met kinderen en andere honden , maar zijn ook heel lief , aanhangelijk en rustig in huis. Franse Bulldogs zijn geschikt voor bijna iedereen : voor wie nog nooit een hond had, voor jonge starters, voor oudere mensen, voor gezinnen en voor singles.

Het zijn wel heel sociale honden , dus heel lang alleen thuis blijven is niet goed voor hun . Ze kunnen wel langer thuis blijven , als ze samen met nog een andere hond leven, En Franse Bulldogs zijn ook gemakkelijk mee te nemen en overal graag gezien. jij vind ook overal snel een oppas voor een Franse Bulldog. 

Voor klanten in ons omgeving bieden we ook uitlaatservice aan . In andere regios  vind jij zoiets ook en er zijn ook hondendagverblijven.

Als jij bij ons pup koop, zullen we jou wel een aantal vragen stellen, om te zien, dat jij er al mee bezig bent, waar de pup verblijft , als jij langere tijd niet thuis bent.

We adviseren jou ook graag in al jouw vragen over de aanschaf van een hond en over de specifieke bijzonderheden van dit ras , als jij bij ons op puppyvisite kom.

De pups mogen het nest binnen België vanaf 24.3. verlaten , na buitenland 7.4. 

Reserveren is nu al mogelijk en vanaf 27.2. starten we heel rustig aan met de training van de pups.

De prijs voor een reu inclusief 21 % btw, de basistraining, de vaccinaties, microchip, registratie, 2 jaar garantie, gezondheidsverklaring en medisch onderzoek bij de dierenarts, belgische EU paspoort en stamboom is 2000 Euro, voor een teef 2200 Euro.

De ouders van de pups zijn ons eigen honden en hebben open neusgaten en zijn actief en fit.

bottom of page